OpsterLanders wordt GroenLinks-OpsterLanders

OpsterLanders wordt na 2018 GroenLinks-OpsterLanders

Een nieuwe lente en een nieuwe partijnaam – vanaf 2018

PERSBERICHT

BEETSTERZWAAG – Bij de gemeenteraadsverkiezingen in 2018 zal de links progressieve partij OpsterLanders in de gemeente Opsterland meedoen onder de nieuwe naam GroenLinks-OpsterLanders. Met deze naam zal duidelijker zijn waar de partij voor staat. GroenLinks-OpsterLanders is beter in het politieke landschap te plaatsen en beter herkenbaar voor de inwoners van Opsterland.

Tijdens een feestelijke bijeenkomst bij Zorgopvang ANSenGRIETJE in Nij Beets wordt op zaterdag 2 april om 11.00 uur de naam officieel naar buiten gebracht. Ter ere van het nieuwe maar vertrouwde geluid wordt een bijzondere appelboom geplant bij de zorgopvang.

Het gedachtegoed van OpsterLanders en GroenLinks is nagenoeg identiek. Inmiddels bestaat het bestuur van OpsterLanders uit bestuursleden van de plaatselijke afdeling van GroenLinks. De naam is met de achterban besproken en op democratische wijze vastgesteld. Op dit moment is de naamsverandering op praktisch en bestuurlijk niveau geregeld en is ook het nieuwe logo ontworpen. Tijdens de huidige raadsperiode verandert er nog niets aan de naam OpsterLanders. Uiteraard blijft de sociale en groene partij ook in de toekomst een partij waarbij ieder die zich hierbij thuis voelt kan aansluiten.

De lokale samenwerkingspartij uit Opsterland werd in 2006 opgericht door drie partijen. Klik hier voor de top 10 leuke weetjes over OpsterLanders.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: