Plakploeg OpsterLanders LIJST 6 herstelt de doelbewust vernielde verkiezingsposters

Vernielde posters van OpsterLanders LIJST 6

Siegerswoude – vernielde posters van OpsterLanders LIJST 6 met dezelfde witte lijm (witte vlek rechtsonder) die door D66 is gebruikt om hun posters te bevestigen

D66 vernielt posters OpsterLanders - witte lijm posters D66

Close-up van de crime scene – dezelfde witte lijm onder de poster van D66 …

Ook uit Amsterdam komen vanmorgen berichten, dat D66 aldaar verkiezingsposters heeft beschadigd. OpsterLanders ontving de volgende melding via internet. “Ik ben dat niet gewend van D66, maar ook hier in Amsterdam Nieuw-West hadden ze over PvdA en GroenLinks heen geplakt!”

Ooggetuigen uit heel Opsterland: Bedankt voor uw melding!

OpsterLanders LIJST 6 was onaangenaam verrast door de moedwillig vernielde posters op (1) nota bene alle 16 verkiezingsborden in Opsterland. Zie eerdere berichtgeving hierover op deze website. Besmeurd met (2) hetzelfde witte plaksel waarmee de posters van D66 zijn bevestigd. En (2) op alle posters moest de tekst op onderkant links het ontgelden. Bovendien: dankzij op aanwijzing van (4) meerdere ooggetuigen uit verscheidene dorpen – hiervoor alle dank – zijn bij ons vele meldingen binnen gekomen. De meeste getuigen waren nietsvermoedende voorbijgangers die een eenduidig signalement aan ons hebben doorgegeven.

Deze kinderachtige daad van de plakploeg van D66 viel met name op bij de voorbijgangers, omdat de posters van OpsterLanders boven de officiële gemeentelijke verkiezingsborden zijn bevestigd. Je hebt hiervoor dus een lange ladder bij nodig om het doelwit te bereiken. Ten aanzien van de beschuldiging van D66 dat OpsterLanders over hun posters hebben geplakt: wij zijn vandaag nergens in Opsterland een verkiezingsbord tegengekomen waar dit is gebeurd. Tenzij je natuurlijk Photoshop hebt gebruikt …

We shall overcome. Zand er over, poster er over

Maar niet getreurd: OpsterLanders en de lokale democratie laten zich niet intimideren door wie dan ook. De moedige vrijwilligers van onze plakploeg hebben gistermiddag nieuwe posters over de beschadigde exemplaren geplakt. Democratie is een houding!

Johan Sieswerda, zittend raadslid en lijsttrekker, namens OpsterLanders

footer OL 2014

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: