Opsterlanders in actie voor Serious Request

3FM-Serious-Request-2013-LeeuwardenHet glazen huis van Serious Request staat dit jaar in Leeuwarden. In Opsterland wordt druk geld ingezameld voor het goede doel. Zo zijn peuterspeelzaal Het Kwetternest en kinderopvang De Kubus uit Beetsterzwaag er in geslaagd samen 1708,50 euro in te zamelen. De peuterspeelzaal deed dit belangeloos via de oppasdagen waarbij het totaalbedrag werd verdubbeld door Timpaan kindercentra. De Kubus deed het via zelfgemaakte cadeautjes door de medewerkers en de kinderen die verkocht werden op de kerstmarkt in Beetsterzwaag.

In Ureterp werd 1082 euro ingezameld voor Serious Request door de ouders en medewerkers van basisschool De Twirre. Via een dienstenveiling en verkoop van zelfgemaakte kerstkaarten door de leerlingen. Leerlingen van obs De Jasker uit Nij Beets hebben een cheque van 1900 euro overhandigd aan het glazen huis, bijeengebracht met een winterbarbeque op het schoolplein.

Aanstaande woensdag houdt openbare basisschool Trimbeets en De Flambou (Gorredijk) een kerstmarkt. De opbrengst is voor  Serious Request.

Het Foar dy-koor, een gelegenheidskoor van Eijer Producties uit Gorredijk, maakt een rondje door Fryslân. Zo treden zij op bij het glazen huis in Leeuwarden, in Lippenhuizen tijdens het kerstfeest op obs De Flecht en op de Burgemeester Harmsma School in Gorredijk. Het koor van Eijer Producties nam onlangs een videoclip op bij het door Janna Eijer geschreven lied ‘Foar dy’. De opbrengst van de cd-verkoop gaat naar Serious Request.

Meer informatie over Serious Request: website SERIOUS REQUEST

Advertenties

Tags: , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: